Kies uw merk

Alle providers onder één dak

Het uitzoeken van het beste abonnement lijkt wel een dagtaak op zich. En eigenlijk is dat het ook: maar wel ónze dagtaak! Laat het uitpluizen van alle voorwaarden, het berekenen van prijzen en de kleine lettertjes dus gerust aan ons over: wij voorzien u van transparante informatie over alle abonnementssoorten van alle providers van Nederland en zetten dit geheel vrijblijvend om naar een advies op maat voor uw specifieke situatie. Wij bieden u de keuze uit alle providers en alle mogelijke abonnementsvormen.

Zakelijke abonnementen

De beste telecomdeals, alles-in-één-pakketten of een overzicht van alle facturen in een oogopslag. Vertelt u ons wat u belangrijk vindt in uw organisatie en wij vinden een provider of pakket dat het beste daarop aansluit. Een complete ontzorging waarmee u tijd en geld bespaart.

De prijzen en het brede assortiment van een landelijke telefoonwinkel en de service en klantvriendelijkheid van een lokale ondernemer.

Particulieren

U hoeft geen grote afnemer te zijn met meerdere abonnementen om een scherpe prijs te krijgen of de beste service. Ook (of juist) als particulier bent u van harte welkom! MobielTabletReparatie is een lokale samenwerking van drie PhoneHouse filialen en gericht op persoonlijke service zoals we dat nog kennen aan deze kant van het land. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe mobiele telefoon met een abonnement, een Sim Only of twijfelt tussen het verlengen van uw huidige abonnement verlengen of overstappen naar een nieuw netwerk: u bent bij ons aan het juiste adres.

Glasvezel

Met de komst van glasvezel krijgt u een keuzeprobleem erbij: want welke provider biedt het stabielste netwerk en zijn er combinaties mogelijk met mijn bestaande mobiele telefoonprovider? Wij zoeken het voor u uit en helpen u met de beste keuze maken.

Zullen we alvast een advies geven?

Laat uw gegevens hier achter, vertel hierbij zo uitgebreid mogelijk over uw huidige abonnement (eventueel met gebruikte data/belminuten etc) en uw wensen voor het volgende abonnement, dan maken wij alvast een selectie.